Hejka mamusie

Ale fajna pogoda dzisiaj,slonko swieci,+3 na rtecii trza sie powoli szykowac na spacerek
Marzenie ja dokladnie tak jak Ty nakupowalam wszystkiego w brod a teraz narazie lezy

Mam kilka butelek z wymiennymi smoczkami w zaleznosci od wieku dzidzi,dwa laktatory-jeden reczny od siostry nieuzywany z firmy Avent a drugi mini elektryczny ktorego uzylam ze trzy razy ale skubaniec jest zajefajny a ciagnie jak odkurzacz

Mam tez kilka smoczkow ktore moj synus olewa,sterylizator ktory tez lezy,dostalam zabawki na wyrost,ubranka na wyrost,leki na zas bo teraz jest za maly itp-kureczka jest tego sporawo ale czesc tych rzeczy przyda sie-tylko ze chyba za pol roku dopiero

Ja tez uwielbiam bizu i troche sobie jej przywiozlam z Polski ale nie ma tu okazji by ja zakladac-przynajmniej narazie
Aga31 jesli chodzi o te serduszko dla corci to sie na nie napalilam jak szczerbaty na sucharka i nawet jakby bylo malutkie to bedzie delikatne i corcia bedzie mogla je nosic nawet na codzien i do szkoly gdyby chciala
Halas jesli bede stosowala te tabletki to pewnie bede kolejna,ktora na forum w razie braku miesiaczki bedzie sie martwila czy jest w blogoslawionym stanie bo ja jestem z tych panikujacych na tym punkcie

Szczerze wspolczuje Ci Monia tej grypy zoladkowej-wracaj szybciutko do zdrowia bo to grypsko potrafi czlowieka oslabic a czasami nawet odwodnic
Pij wodę niegazowaną, słabą herbatę (np. z mięty). Unikaj mleka, soków, kawy. Pamiętaj by pić dużo i często, aby nie dopuścić do odwodnienia! W miarę ustępujących objawów możesz wprowadzić rozcieńczone z wodą soki owocowe.
Do jedzenia na początek (tzn. gdy ustąpią wymioty) możesz przygotować kleik, niezbyt tłusty rosół, a w miarę poprawy stanu zdrowia wprowadzić startą marchewkę, gotowane ziemniaki, ryż, gotowane mięso drobiowe.
ZDROWIEJ!!!